Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Hej du fina läsare!

Nu kan du se husrensningen som jag gjorde i Gbg tillsammans med Spökpodden hos en familj som heter Nordberg. Jag vet aldrig något innan. Oj, det var mycket aktivitet! Vill du se programmet så tryck på länken här…Det står också om detta i tidningen Nära. Kryp upp i soffan med lite goa kuddar och förbered dig…Varsågod…

Klicka här för att se husrensningen hos familjen Nordberg

Jag kan berätta redan nu att det kommer hända ganska mycket framöver som du kan ta del utav och vi kanske syns också? Ett större samarbete och projekt är på gång…Min kärlek och passion inför det mediala och andliga är så stor och det är vad jag vill förmedla. Vi står inför en “ny” tid, det gäller att ge det lite tid nu och ha tillit. Ta hand om varandra och ta vara på nuet.

Har du tänkt på vad mycket bättre vi känner oss när vi är pigga och utvilade, har positiva tankar om oss själva och andra? Om du känner dig trött och sliten så ta ditt ansvar och säg nej och stopp till annat! Glöm inte återhämtningarna, fysisk träning, promenader, vila och gör det inte när du är helt slut utan ha försprång och gör det innan. Då skapar du ett bättre liv genom att du fångat upp det innan du är helt slut och förebygger, din hälsa bli bättre och du skapar en helt ny energi med glädje och möjligheter. Gå ut i friska luften, spring om du kan eller promenera, passa på att ge dig själv syre! Be änglarna ge dig tecken på vägen, du får det!

Nu mina vänner så kommer dina budskap till dig så ta dem till hjärtat och ha tillit. Varsågod:

Onsdagen:

“Ge dig själv lite tid idag, egentid…Gå undan och andas, gå in i ditt hjärta, du får svar…

Säg ja inför ett “projekt”som känns så bra eller ngt du ska göra snart…Våga! Be änglarna om hjälp.”

Torsdagen:

” Skjut inte upp det du har tänkt att göra idag, det blir bra!

Tänk att det kan ta tid på att bli bra på ngt, det krävs träning och disciplin, du blir bra på det om du följer en plan som är bra för dig. Skriv upp planen och följ stegen, börja idag. Gör det som fungerar för dig!”

All lycka och varm kram till dig!

Anna

En reaktion på ”Annas änglabudskap och vägledning för onsdagen och torsdagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *