Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Hej du fina läsare!

Det är mycket oro nu och det är synd om många…Dels dem som sjuka men också samhället i sig…Många har inga jobb, det fattas kanske en inkomst i familjen, barnen och andra blir lidande. Alla företagare som inte får några kunder m.m men jag känner ändå tillit till att det blir en förändring och den är på gång. Allt behöver balanseras upp i världen med moder jord. Jag tycker det är så viktigt att se det som är bra och inte skena iväg men följa de direktiven som finns, mer kan vi inte göra. Var och en får ta sitt ansvar och sedan är det viktigt att försöka att hålla ett lugn och tro på det goda och kärleken. Våra änglar och universum hjälper till. Sök dig till ljuset och det som är bra!

Det som är extra viktigt nu är att ta hand om sin hälsa så vi inte blir sittandes för mycket utan se till att få frisk luft och rör på dig. Det ger otroligt mycket. Se på Youtube enkla träningsövningar på 15-30 min som är superbra för kroppen. Från nybörjare till det som tränar mycket. Sätt på musik som du älskar, dansa, fixa i trädgården, läs och meditera, bara var i stillheten, försök att äta bra mat och alkohol ska vi alla se upp med. Jag läste det att många ser detta som en “icke vald” ledighet och tar till alkohol för det ska kännas “bättre”. Det finns barn i detta också som kan bli lidandes. Våga säga ifrån och hjälp till på det sättet om du kan, glöm dock inte att söka dig till kärleken och glädjen. Det finns mycket av det i världen! Att följa direktiven är så viktigt men lev också och ta vara på dagen! Hitta stunderna av kärlek!

Nu mina vänner kommer mina budskap till dig så ta dem till hjärtat, varsågod:

Fredagen:

“Ta en härlig längre promenad eller ge dig ut, Ditt sinne slappnar av och du blir mindre spänd och du andas in frisk luft plus att du kommer lägga märke till det som är vackert. Änglarna är med dig, lita på det!

Gör det inte så komplicerat idag, utan gör det enkelt Det kommer blir så njutbart och härligt!”

Lördagen:

“Idag kan du få oväntat “beröm” eller komplimanger som du blir så glad utav! Ta emot detta! Det kan också vara så att det är du som ger utav dig själv. Det blir en bättre dag än vad du trodde kanske…

Idag ska du lita på dig själv och hålla dig till din plan. Det kommer gå så bra och det känns så skönt och härligt efteråt. “

Varmaste kramen från mig!

Anna

3 reaktioner på ”Annas änglabudskap och vägledning för fredagen och lördagen, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *